Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ζήσης: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Η Εθνική ομάδα εντυπωσίασε στα τέσσερα φιλικά που έδωσε επί κυπριακού εδάφους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως είναι κακό το ότι η ομάδα είναι τόσο καλή τόσο νωρίς.
«Το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι στις 28 Αυγούστου που αρχίζει το Μουντομπάσκετ» παραδέχθηκε ο Νίκος Ζήσης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Είναι θετικό ότι δείξαμε πολλά καλά στοιχεία, αλλά αρνητικό το ότι είχαμε τραυματισμούς» συμπλήρωσε ο διεθνής γκαρντ. 


Ο γκαρντ της Σιένα, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια (σ.σ κλείνει τα 27), μίλησε για τις διαφορές σε σχέση με το περσινό Ευρωμπάσκετ στην Πολωνία και επισήμανε πως «η προσθήκη των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή έχουν αλλάξει επίπεδο την ομάδα και στη συνδυασμό με την είσοδο και άλλων παιδιών που μπήκαν φέτος νομίζω πως δουλεύουμε πολύ καλά». 


Από αύριο μέχρι και την Πέμπτη θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τουρνουά «Akropolis-Eurobank» και η «γαλανόλευκη» θα παίξει κατά σειρά με Καναδά, Σλοβενία και Σερβία. Ήδη στα πρώτα της τέσσερα φιλικά επί κυπριακού εδάφους, η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι σύμφωνα με τον 27χρονο γκαρντ. «Τα φιλικά στην Κύπρο, όπως και αυτά που αρχίζουν από αύριο, είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το Μουντομπάσκετ. Είναι θετικό το ότι έχουμε δείξει ορισμένα καλά στοιχεία στα παιχνίδια μας, αλλά αρνητικό οι αρκετοί τραυματισμοί. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει». 


Όσο για το που μπορεί να φτάσει η Εθνική στο φετινό Μουντομπάσκετ, ο διεθνής γκαρντ ήταν ξεκάθαρος. «Το ξέρω πως έχουμε γίνει κουραστικοί, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Σημασία έχει να είμαστε καλά στα “χιαστί” ματς που κρίνουν τα πάντα». 
Όσο για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για μετάλλιο, ο Νίκος Ζήσης περιμένει πως «ΗΠΑ, Ισπανία, Αργεντινή και εμείς μπορούμε να ανέβουμε στο βάθρο. Εκτός από αυτές τις ομάδες, όμως, υπάρχουν και άλλοι. Όπως η Σερβία και η Βραζιλία, αλλά φυσικά και οι διοργανωτές Τούρκοι».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου