Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ουρτάδο θέλει ο Βαλβέρδε, κλεισμένος ο Βενκέρ

Ο 29χρονος Καταλανός Μοϊσές Ουρτάδο φαίνεται να είναι ο «εκλεκτός» του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα...«Αs» για την θέση του αμυντικού χαφ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Βάσκος προπονητής τον ξέρει καλά από την συνεργασία τους στην Εσπανιόλ. 

Ο παίκτης βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012 και μάλιστα με ρήτρα 12 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι ιδιαίτερα υψηλό για τον Ολυμπιακό αλλά είναι πιθανό να ξεκινήσει συζητήσεις με τον καταλανικό σύλλογο προκειμένου να πετύχει μια συμφέρουσα συμφωνία. 
«Ο Ερνέστο είναι ένας ευγνώμων άνθρωπος και ένας προπονητής με πολύ καλή μνήμη. Αφού δέχτηκε να ξεκινήσει μια δεύτερη περιπέτεια με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής θέλει να ενισχύσει την ομάδα του φέρνοντας τον Μοϊσές στη Αθήνα», ξεκινάει το δημοσίευμα και συνεχίζει: 

«Μια πιθανή συμφωνία είναι δύσκολο να επιτευχθεί αλλά όχι και αδύνατο. Η ρήτρα 12 εκατομμυρίων ευρώ είναι φυσικά υψηλή και όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για το εάν θα προχωρήσει η υπόθεση». 

Συνεχίζοντας, η «As» αναφέρει: «Η αλήθεια είναι ότι ο Μοϊσές αξίζει μια ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του μακριά από το... σπίτι (σ.σ δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πέρα από την Εσπανιόλ με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα που πέρασε στην Εϊμπάρ). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αυτό το γνωρίζει καλά. 

"Κλεισμένος ο Βανκέρ"

Στο μεταξύ, παίκτη του Ολυμπιακού θεωρούν ήδη οι Γάλοι τον Ουιλιάμ Βενκέρ. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Parisien», θέμα χρόνου θεωρείται η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους. 

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο 22χρονος μεσοαμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, άνθρωποι του οποίο τον παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό. Ο άσος της Ναντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τον γαλλικό σύλλογο, ενώ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Τρουά, ματς που βρήκε τη Ναντ να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου