Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Στην όγδοη θέση τερμάτισε ο Δρυμωνάκος

Στην όγδοη θέση τερμάτισε ο Δρυμωνάκος

Δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Το «όνειρο» τελείωσε για το Γιάννη Δρυμωνάκο , ο οποίος τερμάτισε στην όγδοη θέση στα 400 μ. μικτής ατομικής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης. Για τα πρώτα 170μ. ήταν τρίτος στην κούρσα, εκμεταλλευόμενος την καλή του απόδοση στο πρώτο 100άρι στην πεταλούδα. Στη συνέχεια ήταν φανερό ότι κουράστηκε, με αποτέλεσμα να μείνει στην 8η θέση με χρόνο 4.18.35.

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Λάζλο Τσεχ με 4.10.95, με δεύτερο τον επίσης Ούγγρο Ντάβιντ Βεράζτο με 4.12.92 και τρίτο τον Ισραηλινό Γκαλ Νέβο με 4.15.10.


Ο έλληνας αθλητής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Φέτος δεν είχα κάνει πολλές κούρσες στα 400μ. μικτή ατομική. Ουσιαστικά ήταν μόλις η δεύτερη υψηλού επιπέδου. Για εμένα ήταν μια "μισή" χρονιά. Δεν μπορούσα παρά να μπω από την αρχή πολύ γρήγορα στην κούρσα. Αυτό και έκανα, αλλά στη συνέχεια κουράστηκα και ουσιαστικά απλά στο τέλος τερμάτισα. Έκανα μέσα στην ίδια ημέρα δύο πολύ δυνατά 400άρια, μια και δεν γινόταν αλλιώς. Έπρεπε από τον προκριματικό να πάω γρήγορα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έμενα εκτός τελικού. Με τα προηγούμενα μαγιό ήταν πιο εύκολο, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να μείνεις εκτός οκτάδας. Αντίθετα με τα μαγιό που φοράμε τώρα είναι δύσκολο και υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος του αποκλεισμού από τον τελικό αν δεν κολυμπήσεις γρήγορα και στον προκριματικό. Δεν μπορούσα όμως να κολυμπήσω πιο γρήγορα και να παλέψω για ένα μετάλλιο. Γενικά, πάντως, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κατέκτησα ένα μετάλλιο και είχα δύο τελικούς. Από το πουθενά βρέθηκα και πάλι στους καλύτερους της Ευρώπης. Και μάλιστα σε μια χρονιά που θα πω και πάλι ότι ήταν "μισή"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου