Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Στην Ελλάδα - σε μια χώρα όπου δυστυχώς είναι συνηθισμένη πρακτική η δηλητηρίαση και η κακοποίηση ζώων - η είδηση της άμεσης κινητοποίησης των βρετανικών Αρχών για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που πέταξε στα σκουπίδια ένα γατάκι
, ηχεί παράξενα και καταδεικνύει αν μη τι άλλο το βαθμό πολιτισμού και οργάνωσης κάποιων άλλων χωρών στο ζήτημα της συμπεριφοράς απέναντι στα τετράποδα.

Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές, μετά την ανάρτηση στο Διαδίκτυο ενός βίντεο 20 δευτερολέπτων που δείχνει μια μεσήλικη γυναίκα να χαϊδεύει μια γατούλα και στη συνέχεια να την πετά μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων. Μετά από άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, η γυναίκα εντοπίστηκε και τέθηκε υπό προστασία, καθώς δέχεται απειλές θανάτου...

Εχθρικός απέναντί της υπήρξε και ο βρετανικός Τύπος, ενώ στο Facebook δημιουργήθηκε γκρουπ εναντίον της με 18.000 μέλη. Η βρετανική εταιρεία για την προστασία των ζώων (RSPCA) κινητοποιήθηκε άμεσα για να εντοπίσει τη γυναίκα και να την στείλει στη Δικαιοσύνη.

Όπως δείχνει το βίντεο από την αστυνομική κάμερα που βρίσκονταν πολύ κοντά στο σπίτι της γατούλας, η 45χρονη Μαίρη Μπέιλ, τραπεζική υπάλληλος, σταματά σε ένα δρόμο στην πόλη Κόβεντρι στην κεντρική Αγγλία για ναχαϊδέψει τη Λόλα - μια γατούλα ενός έτους που το έσκασε από το σπίτιτης. Αμέσως μετά και αφού κοίταξε γύρω της για να μην την δει κανείς, ηγυναίκα άρπαξε τη γάτα, την έριξε στον σκουπιδοτενεκέ και απομακρύνθηκεγρήγορα.

Η Λόλα παρέμεινε στον κάδο απορριμάτων 15 ώρες μέχρι ότου η οικογένειαστην οποία ανήκει ανακάλυψε τι συνέβη με τη βοήθεια του βίντεο από τηναστυνομική κάμερα που βρίσκονταν πολύ κοντά στο σπίτι της. "Δενγνωρίζουμε τι σκέφτηκε η κυρία που φέρθηκε έτσι στη Λόλα αλλά θα τομάθουμε" ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Λόλας, Ντάριλ Μαν.
Σύμφωνα με την The Sun, η γυναίκα δήλωσε στην εφημερίδα ότι το έκανε "για αστείο". "Πήγαινε σπίτι μετά τη δουλειά το Σάββατο το βράδυ και είδα αυτή τη γάτα να περιπλανιέται. Έπαιξα μαζί της και την άκουγα να γουργουρίζει καθώς στεκόταν σε ένα μικρό τειχάκι. Ήταν πολύ φιλική. Δεν ξέρω τι με έπιασε και σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο να τη βάλω στον σκουπιδοτενεκέ που βρισκόταν εκεί. Το έκανε για αστείο. Δεν πίστεψα ότι θα παγιδευόταν, νόμιζα ότι θα καταφέρει να βγει από τον κάδο" φέρεται να δήλωσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα αρνείται ότι μισεί τα ζώα. "Δεν αγαπώ τις γάτες. Δεν έχω κατοικίδια στο σπίτι μου, αλλά δεν έχω πρόβλημα με ανθρώπους που έχουν" δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση έλαβε λανθασμένα υπερβολικές διαστάσεις.

1 σχόλιο:

  1. Pou na pswfisei h kataramenh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!petakse to gataki sta skoupidia.......an einai dunaton...ma ti anthrwpoi uparxoun telos pantwn??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή