Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Κοντά στη Nova η ΑΕΚ, ΕΤ1 o OΣΦΠ!



Αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, την Δευτέρα η Nova θα ανακοινώσει την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων Άρη-Αούστρια Β. και ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσέ για τα πλέι-οφ του Europa League.
Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, οι άνθρωποι του συνδρομητικού έκαναν τις καθοριστικές επαφές με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων της Θεσσαλονίκης και επήλθε συμφωνία. Επαναλαμβάνουμε ότι την Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις απ’ την πλευρά της Nova που θα δείξει και τη ρεβάνς ΑΕΚ-Νταντί........


To Άρης-Αούστρια θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απ' το Novasports 1. Στις 18.30, το Novasports 1 θα βγάλει pre game εκπομπή και στις 21.00 post game.
Τώρα για τα εκτός έδρας παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, σε Αυστρία, Τουρκία και Σκοτία, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τη νέα εβδομάδα. Ο ΟΤΕ για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ, ο ΑΝΤ1 και η Nova για το εκτός της ΑΕΚ και ΟΤΕ και Nova για το Αούστρια-Άρης ερίζουν γύρω απ’ τα δικαιώματα.

Ο Ολυμπιακός στην ΕΤ1 και το μπάσκετ στην ΕΤ3Πριν λίγη ώρα ξεκαθάρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το φιλικό Ολυμπιακού-Λα Κορούνια, θα μεταδοθεί απ' την ΕΤ1 την Τετάρτη, ενώ το Ελλάδα-Σλοβενία για το τουρνουά μπάσκετ "Ακρόπολις" πάει στην ΕΤ3. Στις 21.00 ο Ολυμπιακός, στις 21.45 η Εθνική... H δε ΝΕΤ θα έχει τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Βέρντερ Β. και την Σαμπντόρια.

Παίρνει και Νταντί-ΑΕΚ;Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nova είναι πολύ κοντά στο να πάρει τα δικαιώματα και του αγώνα Νταντί-ΑΕΚ που θα γίνει την Πέμπτη. Ίσως αργότερα να υπάρξουν εξελίξεις.
Πηγή : gazzetta.gr

Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου