Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Επαγγελματίες δολοφόνοι Ονείρων



Σήμερα κηδεύεται ο εμπνευστής και δημιουργός του μεγαλύτερου Ελληνικού blog, έγκλημά του? Η μάχη για τη διαφάνεια και την ελευθεροτυπία, το ξεσκέπασμα της σαπίλας και η προώθηση της αξιοκρατίας μέσα απο τη κριτική στην Ελλάδα του σήμερα.

Ολα αυτά φένεται ενοχλούν πολύ το σύστημα, τόσο πολυ που σε σκοτώνει αν δε σκάσεις. Πριν 2,500 χρόνια περίπου ένας άλλος Σωκράτης καταδικάστηκε σε θάνατο, έγκλημα του? Προσπάθησε να νουθετεί τους Αθηναίους που απο τότε φένεται πως παρέκκλιναν στο πλούτο τη ματαιοδοξία και τη σαπίλα. Δε παραλληλίζω τον ένα Σωκράτη με τον άλλο, αλλα φένεται πως αυτό το όνομα υπάρχει για να μας δείχνει τι είναι η Ελλάδα, ένας δολοφόνος ονείρων, ένας δολοφόνος ανθρώπων που λειτουργούν στο όνομα του Δικαίου.


Είναι οκ. να είσαι υπουργός τύπου Τσοxατζόπουλου να κλέβεις το κόπο του Ελληνικού λαού να αγοράζεις σάπια μαχητικά για μίζες ρισκάροντας ζωές παιδιών που πετάνε για τη πατρίδα και να έχεις καμιά 20αρια σπίτια σε όλη την Ελλάδα απο τις απατεωνιές σου... αλλα αν ζείς με όσα χρειάζεσαι και υπηρετείς μια αξία ή ένα ιδανικό όπως η ελευθεροτυπία είσαι επικίνδυνος και πρέπει να πεθάνεις.

Αυτό είναι το μήνυμά που παίρνουν όλα τα παιδιά και οι νέοι σήμερα... αν θές να ζήσεις βούλωσε το, αν θές να φάς κομματικοποιήσου, αν θές να κάνεις μουσική γίνε πουτάνα ή αδερφή και αν θές αξιοκρατία πήγαινε εξωτερικό.

Αυτό το γεγονός πρέπει να είναι το έναυσμα της αντίστασης στον οδοστρωτήρα της σοσιαλιστικής χούντας, του μαφιόζικου κοινοβουλευτισμού! Οφείλουμε να εμπνεύσουμε τους νέους να μάχονται για αυτο που πιστεύουν, ότι κι αν είναι αυτό και να το υπερασπίζονται, να μάθουν πως έχουν κληρονομήσει τη δύναμη να πολεμούν για το όνειρο και να μην σκύβουν το κεφάλι, να μην επιτρέψουν στους εαυτούς τους να μείνουν ανιστόρητοι επειδή η νέα τάξη το θέλει, αλλά να μάθουν και να αποδείξουν αυτό που είδη ξέρουν!

Καλύτερα να δώσεις τη ζωή σου για το πιστεύω σου και την αγάπη σου ή να ζήσεις μέσα στο κίνδυνο για αυτά παρά να ζείς αποτροπιασμένος και δίχως εγωισμό για την υπόλοιπη ζωή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου