Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Μάνα και κόρη διακινούσαν ναρκωτικά στα Χανιά!

 Σκορπούσε χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό τον "λευκό" θάνατο στους νέους των Χανίων, χωρίς να την απασχολεί ότι είχε παιδί στην ηλικία τους! Όμως, η 40χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία δεν φοβόταν μήπως η 22χρονη κόρη της γίνει "πελάτισσά" της, αφού εκείνη την βοηθούσε στην διακίνηση των "σκληρών" ναρκωτικών!

     Οι δύο γυναίκες είχαν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή. Έτσι, έστησαν καρτέρι στην 40χρονη μητέρα σε περιοχή του δήμου Κυδωνίας και, μόλις την είδαν να φτάνει με τη μοτοσικλέτα της, την σταμάτησαν και την υπέβαλαν σε σωματική έρευνα.

     Πάνω της βρήκαν 32 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων και την συνέλαβαν. Αμέσως μετά, έκαναν έρευνα στο σπίτι της όπου βρισκόταν η 22χρονη κόρη της και ανακάλυψαν άλλες 60 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 220 γραμμαρίων και άλλες 12 με κοκαΐνη βάρους 35 γραμμαρίων! Στο σπίτι υπήρχαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ηρωίνης και τρία κινητά τηλέφωνα, από τις κλήσεις των οποίων οι αστυνομικοί ελπίζουν να εντοπίσουν το "πελατολόγιο" αλλά και τους προμηθευτές των δύο γυναικών, οι οποίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου