Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΕΚΤΖΟΥ


Με το παρακάτω κείμενο εκφράζω την αγανάκτησή μου για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μου.

Μα πιο πολύ είμαι θυμωμένη με εμάς τους ΑΕΚτζήδες (τέως-πρώην-νυν Προέδρους & μετόχους, οργανωμένους φίλους και μη) που δεν αντιδρούμε στα όσα συμβαίνουν εις βάρος της ομάδας μας. Όλος ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που σε δικό της οικόπεδο είχε δικό της αγωνιστικό χώρο. Αυτό ενοχλούσε εκείνους που έπρεπε να εξαφανίσουν ιστορικό σωματείο από την τότε α' εθνική κατηγορία για να οικειοποιηθούν τον αγωνιστικό του χώρο..... Αυτό ενοχλούσε εκείνους που έπρεπε να πληρώνουν (έστω και συμβολικό αντίτιμο) για να έχουν αγωνιστικό χώρο. Το γνωρίζαμε πολύ καλά. Γιατί λοιπόν επιτρέψαμε να γκρεμιστεί το γήπεδό μας, χωρίς να έχουμε διασφαλίσει την ανοικοδόμησή του; Γιατί δεν κινηθήκαμε ποτέ ποινικά κατά εκείνον/εκείνους που νομικά είχε/είχαν την ευθύνη για την επανοικοδόμηση του γηπέδου; Γιατί ποτέ δεν απευθυνθήκαμε στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη; Αποτελούμε τη μοναδική (ίσως και παγκοσμίως) περίπτωση ιδιοκτήτη οικοπέδου, που του αρνείται η ανοικοδόμηση εντός αυτού.

Όσοι εκ της σημερινής διοίκησης δε θέλετε ή δε μπορείτε να παλέψετε για τα κεκτημένα της ΑΕΚ, να φύγετε .... ΧΘΕΣ!!!

Όλος ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει ότι για να έχεις αξιοπρεπή παρουσία στις εγχώριες, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρέπει να επενδύεις σωστά και οικονομικά. Αυτό είναι κάτι που οι 2 "μεγάλοι" ακόμα δεν το έχουν μάθει και τους πληγώνει που ομάδες με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ μεταγραφών στέκονται επάξια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Το ΑΕΚάκι, όπως αρέσκονται να αποκαλούν την ομάδα μου, διαθέτει ρόστερ που δίνουν τα ρέστα τους για να το αποκτήσουν. Και μεις τι κάνουμε; Πουλάμε; Ξεπουλάμε; Ανταλλάσουμε παίχτες; Ορθώνουμε ανάστημα;

Όλος ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει ότι εδώ και δεκαετίες οι 2 "μεγάλοι" προσπαθούν να στερήσουν από την ΑΕΚ τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει κάθε σεζόν. Εμείς (τέως-πρώην-νυν Πρόεδροι & μέτοχοι, οργανωμένοι και μη) γιατί τους δίνουμε πάτημα;

Τέλος, σχετικά με το ΟΑΚΑ, δεν το περιμένατε κύριοι; Για πιο λόγο να βιαστεί η συμφερόντων ΠΑΟ εταιρεία να ετοιμάσει τον αγωνιστικό χώρο, αφού ο ΠΑΟ αγωνίζεται σε εγχώρια διοργάνωση, με αντίπαλο ομάδα που του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει τους β' παίκτες του, αργότερα σε ημερομηνία από την ΑΕΚ και χωρίς φιλάθλους; Τι είχε να χάσει σε οικονομικό επίπεδο; Έτσι και αλλιώς, θα πληρωθεί για τις εργασίες της. Ο ΠΑΟ τι είχε να χάσει από αυτή την καθυστέρηση; Τίποτα. Το ευρωπαϊκό του κύρος δε θίγεται, εναλλακτική αγωνιστικού χώρου έχει (με τι σημερινό αντίτιμο δε γνωρίζουμε), ο ακριβοπληρωμένος ΣΙΣΕ θα ξεκουραστεί (με καλή αιτιολογία) και είναι μια καλή ευκαιρία για να αναζητήσουμε οικονομικούς και καλούς παίκτες από την εγχώρια αγορά (βλ. ΑΕΚ), δημιουργώντας ρίγματα στο εσωτερικό της μοναδικής ομάδας που αποτελεί απειλή φέτος για τον ΠΑΟ.

Ο μόνος χαμένος από την όλη ιστορία είναι η ΑΕΚ. Το ευρωπαϊκό της όνομα μάλλον έχει μουτζουρωθεί (με ότι αυτό συνεπάγεται διαιτιτικά), στο εσωτερικό της ομάδας θα γίνει πάλι ο καλός χαμός (φταις εσύ - όχι φταις εσύ), εντός και εκτός γηπέδου (όταν αυτό βρεθεί) θα πέσει πολύ ξύλο και ώρες να έχουμε να βλέπουμε βιντεάκια στο u-tube.

Για όλα αυτά κύριοι της σημερινής διοίκησης τι κάνετε; Γιατί δεν στρέφεστε άμεσα νομικά κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας παράλληλα και τις τρελές αποζημιώσεις που δικαιούμαστε και που θα κλείσουν και κάποια τρύπα; Γιατί συνεχίζουμε να πληρώνουμε ενοίκιο σε χώρο που δε χρησιμοποιούμε, λόγω υπαιτιότητας ιδιοκτήτη; Γιατί να πληρώσουμε ατόφιο το ποσό που μας ζητά η συμφερόντων ΠΑΟ εταιρεία; ΓΙατί κύριοι δεν κινείστε νομικά κατά της ΓΓΑ και των λοιπών αρμόδιων οργάνων και φορέων που μία ελληνική ομάδα ξεφτιλίζεται εντός και εκτός συνόρων; ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Κρίμα, γιατί φέτος ήλπιζα σε κάτι καλύτερο, διοικητικά και αγωνιστικά.

Ότι και να κάνετε, όσα λάθη και να κάνετε, όσο πάτο και να φτάσετε την ΑΕΚ, ένα να ξέρετε: Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου