Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Θύμα επίθεσης ο Φώτης Βασιλόπουλος έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα


Επίθεση από ομάδα 15 αγνώστων δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο μπασκετμπολίστας της Δάφνης, Φώτης Βασιλόπουλος, έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα.
Ο νεαρός μπασκετμπολίστας είχε πάει να διασκεδάσει το βράδυ της Τρίτης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, παρέα με τον 23χρονο Παναγιώτη Στρίντζη, που είναι μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν έτερος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασιλόπουλος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα, όταν συναντήθηκαν, να προκληθεί ένταση.......
Ο αθλητής φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του νυχτερινού κέντρου, προκειμένου να αποφευχθούν εκτεταμένα επεισόδια.
Όταν, όμως, έφτασε έξω από το σπίτι του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον περίμεναν περίπου 15 άτομα, τα οποία του επιτέθηκαν με σιδερογροθιές, μαχαίρια και σπρέι. Από την επίθεση των αγνώστων ο Βασιλόπουλος τραυματίστηκε στο χέρι και ο Στρίντζης στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το σκηνικό της επίθεσης παρακολουθούσε από απόσταση ο ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων, ο οποίος είχε διαφορές με τον Βασιλόπουλο.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου