Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ψάχνει αμυντικό η ΑΕΚ

Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς από την ΑΕΚ στην «Ένωση» βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ.
Οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν αυτή την εξέλιξη με τον Σουηδό και έτσι δεν ήταν απροετοίμαστοι. Είχαν ψάξει κάποιες περιπτώσεις και αυτή τη στιγμή οι δύο παίκτες που ξεχωρίζουν από τη λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι Κεβ Γιάλιενς και Μάρτιν Γίρανεκ. «Δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο» αρκέστηκε να δηλώσει ο Γιάλιενς στη «Sportday». 


Ο Κεβ Γιάλιενς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ολλανδική Άλκμααρ και ψάχνει να βρει τρόπο για να μείνει ελεύθερος. Σε επικοινωνία που είχε η «Sportday» με τον 32χρονο Ολλανδό στόπερ δεν κατάφερε να… αλιεύσει κάποια παραπάνω πληροφορία. «Δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο», είπε και δεν υπαναχώρησε ούτε όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Δικεφάλου»: «Σας είπα ότι δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το θέμα και παρακαλώ να το σεβαστείτε. Αυτές τις ημέρες κοιτάμε με την Αλκμααρ να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου», είπε ο 32χρονος στόπερ. 


Η ΑΕΚ αναζητεί υποψήφιους μεταξύ ελεύθερων παικτών με κασέ 350.000-400.000 ευρώ και ο Γιάλιενς, που υπήρξε αναντικατάστατος μέχρι πέρυσι στους Ολλανδούς, δεν θα είναι μεταξύ των υποψηφίων αν δεν μείνει ελεύθερος. Αν έχει τη δυνατότητα να πάρει χρήματα από μετακίνηση του παίκτη, η Αλκμααρ ασφαλώς και θα το παλέψει και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές. Αν ο Γιάλιενς πείσει την ομάδα που δεν τον υπολογίζει (άρα δεν θέλει και να τον πληρώνει) να τον αφήσει ελεύθερο, θα έρθει πιο κοντά στην ΑΕΚ. 


Στη λίστα και ο Γίρανεκ 


Εκτός από τον Κεβ Γιάλιενς, στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται και ο Μάρτιν Γίρανεκ. Ο 30χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται από το 2004 στη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά τον Δεκέμβριο μένει ελεύθερος. Αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και η δική του περίπτωση έχει εμπόδια. Το υψηλό του κασέ (περίπου 1 εκατ. ευρώ έπαιρνε προ κρίσης), αλλά και το ότι η σύζυγος του είναι Ρωσίδα και δεν θέλει να φύγει από τη χώρα της, είναι τα δύο βασικότερα «προβλήματα». Στην «Ένωση» δεν θα βιαστούν και ψάχνουν στην αγορά για να βρουν κάποιο λαβράκι. 


Τι ισχύει για Κυργιάκο και Μόρα… 


Από την ημέρα που λύθηκε το συμβόλαιο του Μαϊστόροβιτς, τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στο προσκήνιο ήταν αυτά των Σωτήρη Κυργιάκου και Βαγγέλη Μόρα. Οι δύο Έλληνες αμυντικοί και πρώην παίκτες της ΑΕΚ μόνο αδιάφοροι δεν είναι στους ανθρώπους της «Ένωσης», αλλά στην περίπτωση του Κυργιάκου το συμβόλαιο του είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί, στην περίπτωση Μόρα ακόμη δεν έχει γίνει καν διερευνητική κρούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου