Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τον βίασε ενώ έπαιζε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Σε εφιάλτη κατέληξε μια βραδιά με ηλεκτρονικά παιχνίδια για έναν 13χρονο όταν εισέβαλλε στο σπίτι του μια 36χρονη η οποία τον βίασε... Ο ανήλικος ήξερε τη Ράσελ Αν Χίκς που γνώρισε μέσω chat room και του είχε συστηθεί ως… 23χρονη!...

Ο νεαρός έπαιζε στην αίθουσα που είχε στο σπίτι του στις ΗΠΑ την ώρα που οι γονείς του κοιμόντουσαν (τον ύπνο του δικαίου) αυτή μπήκε στο δωμάτιο του, το κλείδωσε, γδύθηκε και τον βίασε.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του Σερίφη του Όρανζ Κάουντρι, Τζίμ Αμπροσιο, η 36χρονη γνώρισε τον μικρό μέσω ενός chat room.

«Αντάλλασσαν ηλεκτρονικά μηνύματα και φωτογραφίες. Αύτη του ανέφερε ότι ήταν 23 ετών. Όταν τον έκανε δικό της, τον αποπλάνησε και πήγε σπίτι του όπου και τον βίασε».

Mετά από το περιστατικό, η στάση του 13χρονου απέναντι στους γονείς του, άλλαξε. Το παιδί τους εκμυστηρεύτηκε το τι πραγματικά είχε γίνει μέσα στο δωμάτιό του λίγες μέρες νωρίτερα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 36χρονη είχε βιάσει ανήλικο. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και μερικά χρόνια νωρίτερα με έναν 17χρονο.
Filokseno** 
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου