Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η μικρούλα του X Factor υποψήφια για τη Eurovision!


Οι φετινοί υποψήφιοι για την Eurovision έχουν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό: έχουν γίνει γνωστοί μέσα από talent shows της ελληνικής τηλεόρασης. Η περίπτωση όμως της Νίκη Πόντε, διαφέρει από τους υπόλοιπους αφού η νεαρή ομογενής είναι ακόμη στο X Factor!


Παράλληλα λοιπόν με τα live της Παρασκευής, η 19χρονη Νίκη..
θα προετοιμάζεται και για τη μεγάλη βραδιά της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision!


Η Νίκη, γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1991 στο Τορόντο του Καναδά. Συμμετείχε στην οντισιόν της Νέας Υόρκης, όπου μάγεψε την κριτική επιτροπή με το ταλέντο της (δείτε στο βίντεο την πρώτη της οντισιόν)!


Έχει σπουδάσει όπερα και ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της ήταν να έρθει στην Ελλάδα. και θαυμάζει πολύ τη Lady Gaga. Αγαπημένες της τραγουδίστριες είναι η Aretha Franklin και η Δέσποινα Βανδή.


Στο X Factor έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τον επαγγελματισμό της αφού δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο (!) για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Αρνείται να ακολουθήσει τους υπόλοιπους παίκτες σε εξόδους για διασκέδαση ενώ ακόμη και το βράδυ που οι άλλοι κοιμούνται η Νίκη συνεχίζει να κάνει πρόβα τα τραγούδια της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει!


Filokseno**
 Πηγή: NewsBomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου