Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται ο 4ος Μπέκαμ

Το καλοκαιράκι θα έρθει σε αυτόν τον κόσμο το τέταρτο παιδί της Victoria και του David Becham. Το ζευγάρι επιθυμεί να αποκτήσει και ένα κορίτσι, δίπλα στα τρία αγόρια του.
Το τέταρτο παιδί τους περιμένουν o David και η Victoria Beckham το οποίο αναμένεται να γεννηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης....

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη τρεις γιους, τον 11χρονο Brooklyn, τον 8χρονο Romeo και τον 5χρονο Cruz. Το ζευγάρι επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει κορούλα ενώ τα παιδιά τους δεν έχουν πρόβλημα με το φύλο του μωρού!

Σύμφωνα με το Skynews, λόγω των χαρμόσυνων νέων είναι πολύ πιθανό η οικογένεια Beckham να επιστρέψει στο σπίτι τους στο Hertfordshire.

Μέχρι στιγμής ο διάσημος ποδοσφαιριστής παίζει στην αμερικανική ομάδα LA Galaxy ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη η φημολογία για μεταγραφή του στην Τότεναμ ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη τελικά.

Η Victoria από την πλευρά της θέλει να συσφίξει τις σχέσεις με τους Ευρωπαίους σχεδιάστες μόδας μιας και τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσει τα φορέματά της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.




Filokseno** 
 Πηγή:http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου