Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Φίμωσαν, λήστεψαν και βίασαν 78χρονη γιαγιά!



Η άτυχη γιαγιά νοσηλεύεται σοκαρισμένη και τραυματισμένη σε νοσοκομείο - Δράστες 4 τσιγγάνοι που κατάφεραν να ξεφύγουν...


Νύχτα του απόλυτου τρόμου. Βασανιστήρια και σκηνές που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους, με θύμα μια 78χρονη ανυπεράσπιστη γυναίκα και δράστες 4 νεαρούς τσιγγάνους, που όπως φαίνεται δεν μπήκαν στο σπίτι μόνο για να ληστέψουν.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1, αργά το βράδυ την ώρα που η ηλικιωμένη κοιμόταν μπήκαν στο σπίτι της και την έπιασαν στον ύπνο. Αφού την χτύπησαν, τη φίμωσαν και την έδεσαν. Άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και ύστερα από λίγο, βρήκαν λίγα ευρώ, τα οποία πιθανότατα προέρχονταν από τη σύνταξή της. Οι δράστες όμως δεν έφυγαν...

Επέστρεψαν στο κρεβάτι που είχαν δέσει τη γιαγιά και άρχισαν να τη βιάζουν. Ο ένας από αυτούς κρατούσε ένα μαχαίρι και την απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν βάλει τις φωνές. Το μαρτύριο για την ηλικιωμένη τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα. Τα 4 ανθρωπόμορφα τέρατα, την άφησαν τραυματισμένη, λυπόθυμη και εξαφανίστηκαν.

Κάτοικοι της περιοχής, πήγαν πολύ αργότερα στο σπίτι και την βρήκαν εκεί που την είχαν αφήσει οι δράστες. Την μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη και φυσικά σοκαρισμένη. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 4 ληστών-βιαστών, που για την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι..



Filokseno** 
 Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου