Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Με αμνησία η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο κρεβάτι!


Αυτό το κορίτσι πρέπει να το έχουν ματιάσει. Φαίνεται ότι μπήκε για τα καλά στα μάτια πολλών με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό Miss model of the year και η γλωσσοφαγιά την έριξε στο κρεβάτι. Τι συνέβη; Το κορίτσι του Next Top Model είχε ατύχημα. Ναι. ...



 




Όχι με το αυτοκίνητό της-διότι μαθαίνω ότι είναι και γκαζοφονιάς-αλλά κατά την διάρκεια μετακόμισης. Μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης η Δήμητρα βρήκε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στην Άνω Πετρούπολη και αποφάσισε να συγκατοικήσει με μια κολλητή της φίλη. Όμως κατά την διάρκεια της μετακόμισης συνέβη το κακό. Τώρα πέραν της πλάκας το ατύχημα ήταν σοβαρό καθώς το κορίτσι χτύπησε πέφτοντας από τις σκάλες άσχημα τον αυχένα της, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Με το που επανήλθε δε θυμόταν τίποτε. Στην αρχή όλοι πάγωσαν. Αλλά ευτυχώς επανήλθε και τώρα είναι υποχρεωμένη να καθίσει στο κρεβάτι για περίπου δέκα μέρες εξαιτίας των χτυπημάτων κοντά στην σπονδυλική στήλη και τα πόδια της.

Το κορίτσι έχει φρικάρει διότι η άτυχη αυτή στιγμή, θα της στοιχίσει πολύ. Έχει ήδη χάσει έξι φωτογραφήσεις και συμμετοχές σε show που θα της έδιναν χρήματα. Και σε αυτές τις εποχές το χρήμα συλλέγεται δύσκολα. Και η Δήμητρα που το παλεύει μόνη της το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Να της ευχηθώ περαστικά και πάνω απ όλα η ΥΓΕΙΑ.


 

Filokseno** 
 Πηγή:http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου