Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Κανέλλη: «Κάνω εγώ για πρόεδρος;»

Κανέλλη: «Κάνω εγώ για πρόεδρος;»

Η Λιάνα Κανέλλη φιλοξενήθηκε στον Sentra 103.3 και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό. «Έκαναν πολύ μεγάλα λάθη οι Πατέρας και Βγενόπουλος», πρόσθεσε....

Η βουλευτής του ΚΚΕ, που γράφτηκε πως υπάρχει στη σκέψη κάποιων για να βγει... μπροστά, εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να το κάνει, ιδεολογικά αλλά και πρακτικά, λέγοντας στην ουσία πως οι «πράσινοι» δεν ψάχνουν πρόεδρο, αλλά... επιταγή. Αναλυτικά όσα είπε...Για τη σχέση πολιτικής - ποδοσφαίρου: «Όταν μιλάς για μάζα, πλήθος όλα είναι πολιτικά. Ο Πάγκαλος βέβαια έχει λιγότερη φαντασία από τη Θύρα 13...»!
Για τη σχέση της με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πάνταΠαναθηναϊκός. Είτε είναι στην πρώτη κατηγορία είτε στην έκτη. Είτε βάζει γκολ ο Σισέ είτε δεν βάζει. Είτε έχει λεφτά είτε δεν έχει».
Για όσα γράφτηκαν για εκείνη: «Με παραξενεύει που βγήκε ξανά αυτή η ιστορία. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι επιθυμία κάποιων. Είναι αλήθεια πως η ομάδα περνά μια κρίση. Διοικητική, γιατί την αγωνιστική πάει να τη μαζέψει. Εγώ όμως είμαι σε ένα κόμμα και στη βουλή εκλεγμένη για να υπηρετώ την εργατική τάξη που δεν έχει ομάδα. Δεν εκπροσωπώ τονΠαναθηναϊκό. Θα ήταν παράλογο ένας άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί δεν την κάνω για γκλαμουριά, να πάει σε μια ΠΑΕ να διαχειριστεί χρήματα».
Για τον πρόεδρο που ψάχνει ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα από όλα οι ΠΑΕ θέλουν προέδρους με λεφτά. Μπορεί βέβαια οι ίδιοι οι οπαδοί να μην έχουν να φάνε, αλλά να θέλουν προέδρους με λεφτά. Κι εγώ θέλω να είναι ήρεμος ο Παναθηναϊκός και να χώνει τεσσάρες».
Για τον ρόλο του προέδρου; «Μοιάζω σε κανέναν για γλάστρα; Έχω πει πολλά όχι στη ζωή μου. Μπορώ να είμαι στο πεζοδρόμιο με τονΠαναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν με κάνει πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είχε παραμείνει ερασιτεχνικό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Είτε διοικείς τον Παναθηναϊκό είτε την ΗΒΗ που βγάζει πορτοκαλάδες, είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό όμως δεν περνά στη μάζα. Ο κόσμος βλέπει την ντρίμπλα, το γκολ, την απόκρουση. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Είναι στα αλήθεια λαϊκό άθλημα. Συγκινεί από γυναίκες μέχρι μαϊμούδες».
Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τι συζητάς; Γιατί δεν κατέβασε καλά την μπάλα ή τι γίνεται με τις μεταγραφές; Ο Παναθηναϊκός δεν χρώσταγε στο κράτος. Ξαφνικά το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι και οικονομικό και διαχειριστικό και στα αποδυτήρια και αγωνιστικό.
Όταν γιουχάρει όλο το γήπεδο τον Έκι που πάει να χτυπήσει πέναλτι, κάτι λες είναι άρρωστο. Η μάζα δεν πάει να δει μπάλα, αλλά για να βγάλει καημούς, απωθημένα. Μπλέχτηκε το πράγμα. Το ψάρι δεν βρωμάει από το κεφάλι, από την κοιλιά πονάει. Χάσαμε αξίες. Εμένα με απασχολεί πως εδώ και 35 χρόνια, έρχονται παίκτες, προπονητές, γυμναστές και φεύγουν και δεν μένουν Παναθηναϊκοί στην ψυχούλα τους. Αυτό ίσως είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα».
Για τις διαφορές ποδοσφαίρου με τα άλλα σπορ: «Με πονάει που τα παιδιά στο βόλεϊ δεν έχουν να φάνε. Από τη μία ο πακτωλός χρημάτων και από την άλλη παίζουν άφραγκοι. Στο μπάσκετ παίζουν απλήρωτοι και πάνε οι άλλοι και τους βρίζουν τις μανάδες τους που δουλεύουν για 600 ευρώ».
Για τους Πατέρα και Βγενόπουλο: «Έκαναν πολύ μεγάλα λάθη. Εδώ είδαμε το «εν τη ενώσει η ισχύς» με υπογράμμιση εγωιστικού γονιδίου. Αυτό που προέχει είναι τάχιστα να βρει αγωνιστικούς ρυθμούς οΠαναθηναϊκός. Πέντε βαθμοί είναι από τον Ολυμπιακό».
Για τον Μαρινάκη: «Δεν είναι ζήτημα προσώπου. Για παράδειγμα αν ο Μαρινάκης αναλάμβανε και έλεγαν πως είναι καβούριας και τα λοιπά, θα ήταν ο κόσμος έτσι όπως είναι; Μιλάς για χρήμα, για επιταγή. Είμαι τόσοΠαναθηναϊκός που όποιος και να γίνει πρόεδρος μού είναι παντελώς αδιάφορο».
Για το αν σκοπεύει να ανακατευτεί στα κοινά του ΠΑΟ: «Εξαρτάται με ποια μορφή να ανακατευτώ. Υπάρχει κανείς να πιστεύει πως είμαι τόσο ανέντιμος άνθρωπος ώστε να κάνω δύο βαριές δουλειές; Δηλαδή πως το σκέφτονται; Να είμαι το πρωί στον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι στη Βουλή και μετά πάλι στον Παναθηναϊκό; Δεν θα αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται -και θα έχει και δίκιο- ότι για άλλους λόγους τα κάνω;
Κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα είχα αντίρρηση. Ευχαριστώ αυτούς που το σκέφτονται, αλλά τα έχω με τους συναδέλφους που το γράφουν χωρίς να με ρωτήσουν. Αν είμαι ένα κομμάτι από όνειρο για έναν καλύτεροΠαναθηναϊκό, τιμή μου που το σκέφτηκαν. Θα ήμουν μανούλα μιας ομάδας στην εποχή των πατερούληδων...»
Filokseno**
 Πηγή:sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου