Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Φεύγει ο Σισέ, έχει κουραστεί»!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGo0UZlre5b8Tdlm9MJbK2RmnOcK1S3p0fpIw1VYS8czW_mXHxwj1bTT1RFj_uUQjI6i-Ev8K11_mZiwDq5OZas9aN16Mzb30VDy7jqmr4iNY7_oJvD98Pa-_fi2bX_2Tl2jy6xDzO1Qg/s400/%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B5.jpg


Την ώρα που στον Παναθηναϊκό υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα με τα διοικητικά, οι Γάλλοι συνεχίζουν τα σενάρια περί φυγής του Τζιμπρίλ Σισέ από τους «Πράσινους». Το «footmercato»τονίζει ότι ο Γάλλος έχει κουραστεί στην Ελλάδα και θέλει να φύγει τον χειμώνα. ...

Νέα σενάρια λοιπόν έρχονται να βάλουν «φωτιά» στον Παναθηναϊκό εν μέσω μάλιστα της διοικητικής αστάθειας που υπάρχει στους «Πράσινους». Και σίγουρα το θέμα του Τζιμπρίλ  Σισέ είναι πάρα πολύ σημαντικό, καθώς αποτελεί τον ηγέτη του συλλόγου.

Διαβάστε τι λέει αναλυτικά το «footmercato»!

«Αν και πάλι σκόραρε ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αρχίσει να κουράζεται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα εξετάσει σοβαρά να αφήσει τον Ιανουάριο τον Παναθηναϊκό. Και οι μνηστήρες θα είναι σίγουρα πολλοί… Ο Σισέ πήγε στην Ελλάδα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Κέρδισε τα πάντα πέρυσι  (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πρώτος σκόρερ), περνούσε καλά αλλά η κατάσταση πλέον δεν είναι η καλύτερη.

Ο Σισέ έχει αρχίσει να απογοητεύεται έπειτα από την αποτυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού, τον Γκοβού, την κακή πορεία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ  2 ισοπαλίες, 4 ήττες,την απόλυση του προπονητήτην αδυναμία της ομάδας παραμείνει κοντά στον Ολυμπιακό.

Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι περνάει καλά στην Ελλάδα, πλέον επανεξετάζει το μέλλον τουκαι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση.
Αν η ελληνική ομάδα του βάλει μια τιμή στην μεταγραφική αγορά € 14,000,000  τότε αρκετοί αγγλικοί σύλλογοι θα ενδιαφερθούν.

Σύμφωνα μάλιστα με μια πηγή που ξέρει καλή το θέμα, η Νιούκαστλ έχει στο στόχαστρο της τον παίκτη. Η ομάδα που αγωνίζεται και ο Χατέμ Μπεν Αρφά ίσως να πουλήσει τον επιθετικό,  Άντι Κάρολ, και θα βρει τα χρήματα για να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή.

Επίσης όσο αφορά την Λίβερπουλ, το γεύμα ανάμεσα στον Σισέ και τον Τζέραρντ την περασμένη εβδομάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο αθώο και σίγουρα η επιστροφή του στο Άνφιλντ ίσως να γίνει θέμα τις επόμενες ημέρες.
Το ερώτημα βέβαια είναι το πώς θα αντιδράσει ο ελληνικός σύλλογος από όλα αυτά, καθώς ο Σισέ είναι το αστέρι του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος είναι το αστέρι του πρωταθλήματος και μια πιθανή αποχώρηση  του θα ήταν μια πραγματική τραγωδία που θα ζήσουν στον Παναθηναϊκό…».  


Filokseno** 
 Πηγή:theplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου